Onze partners


De Zorgfabriek

De Zorgfabriek is in het kort een uitzend- en detacheringsorganisatie voor iedereen die in de zorg aan de slag wil. Zij zijn gespecialiseerd in het werken met young professionals die zoekende óf nieuw zijn op de arbeidsmarkt. De talentcoördinatoren begeleiden bijvoorbeeld pas afgestudeerden in hun zoektocht naar een startersfunctie of meer ervaren medewerkers die een overstap willen maken. Alle Zorgfabriekers hebben zelf ook in de zorg gewerkt, hierdoor hebben zij een goed beeld van de mogelijkheden en kunnen zij samen met jou bespreken welke functies bij je passen. Daarnaast bieden ze werkbegeleiding en loopbaancoaching aan medewerkers die hier behoefte aan hebben. Zo kun jij je optimaal ontwikkelen als zorgprofessional!

De samenwerking met Inzowijs ziet er als volgt uit: als je naast je werk voor Inzowijs ook met andere doelgroepen of in een andere setting ervaring op wilt doen, kun je bij De Zorgfabriek terecht voor een flexibele bijbaan. Als je (bijna) afgestudeerd bent, kun je via De Zorgfabriek aan de slag in een gave startersfunctie en een vliegende start maken op de arbeidsmarkt. Zo vormen we samen een mooie springplank voor jouw toekomst!

Stichting Jeugdteams Leidse Regio

Dé plek voor zorg, advies en ondersteuning voor jeugd en gezin. Bij Jeugdteams Leidse Regio kun je terecht voor advies en de inzet van ambulante en specialistische jeugdhulp. De stichting is actief in de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Als ouders of verzorgers zich zorgen maken over de opvoeding of ontwikkeling van hun kind kunnen zij hulp vragen aan een jeugdteam in hun wijk. Ook Inzowijs is een van de gecontracteerde jeugdhulpaanbieders. Wij zetten ons in voor ambulante, school- of groepsbegeleiding.

Stichting Voor ieder 1

Eén organisatie voor alle inwoners uit Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk die zorg, ondersteuning of advies nodig hebben. Iedereen die vragen heeft over bijvoorbeeld opvoeding, zich eenzaam voelt of te maken heeft met huiselijk geweld of psychische problemen kan terecht bij Stichting Voor ieder 1. Zij verstrekken informatie, geven advies en helpen bij het regelen van passende zorg. Daarvoor werken zij samen met uiteenlopende partijen in de regio, waaronder Inzowijs!

Samenwerking met scholen

Inzowijs biedt al jaren begeleiding aan kinderen op verschillende scholen in de regio's Haaglanden, Holland Rijnland, Noord-Holland en Utrecht. Wij ondersteunen bij het verbeteren van sociale en schoolse vaardigheden, emotieregulatie, overbruggingszorg en shadowbegeleiding. Soms bestaat de samenwerking alleen uit ad hoc-vragen. Door nauw samen te werken met diverse scholen hebben veel leerlingen het toch (net) gered in het onderwijs!


Primair Passend Onderwijs Alkmaar

Vanuit ons kantoor in Alkmaar zorgen wij ervoor dat kinderen die het nodig hebben extra ondersteuning krijgen in de klas. Vanuit een initiatief van Primair Passend Onderwijs Noord-Kennemerland, zijn wij gestart in deze regio. Hierdoor kan elke school in de omgeving gebruikmaken van onze zorg. Bovendien hebben wij met de stichtingen Allente en Tabijn een overeenkomst voor het geven van schoolbegeleiding.


Perron71

Onze naschoolse zorggroep Perron zit in Leiden. Hier begeleiden we kinderen en jongeren van vier tot achttien jaar die overdag naar Mytylschool De Thermiek gaan. Zij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen met een chronische ziekte, verstandelijke en/of fysieke beperking. Perron is een veilige plek waar leerlingen na schooltijd de dag op een rustige en gestructureerde manier voortzetten. Wij zorgen voor ondersteuning bij gedrag en fysieke begeleiding, een duidelijke structuur, (medische) verzorging en activiteiten die aansluiten bij de mogelijkheden en interesses van het kind.


De Haven

Wij werken samen met de SO-locatie (speciaal onderwijs) van de Leo Kannerschool in Oegstgeest. Zij verzorgen onderwijs aan leerlingen van vier tot dertien jaar waarbij sprake is van een autismespectrumstoornis. Onze begeleiders zijn fulltime aanwezig in de Haven. In de Haven kunnen leerlingen aan persoonlijke doelen werken en een time-out nemen indien nodig. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden, emotieregulatie en leren samenwerken. Met de time-outvoorziening staan de Inzowijzers klaar voor ad hoc-ondersteuning. Deze voorziening kunnen kinderen gebruiken wanneer zij overprikkeld, boos of verdrietig zijn.


De Wissel

Op Het Leo Kannercollege in Leiden werkt een vast team van begeleiders bij de Wissel: de naam van een lokaal waarin het mogelijk is voor een leerling om zich terug te trekken bij overprikkeling. Ook op dit college hebben alle kinderen een diagnose in het autismespectrum. Het doel van de Wissel is om schooluitval bij leerlingen te voorkomen.


Toren71

Op de Leo Kanner VSO in Oegstgeest zijn we met de Toren gestart. Met dit project geven we één-op-één ondersteuning aan jongeren van twaalf tot zestien jaar met een autismespectrumstoornis. Dit gaat om individuele begeleiding in de klas en op vrije momenten, zoals in de pauze. Begeleiders zijn aanwezig bij evaluaties, onderhouden het contact met docenten en ouders, schrijven rapportages en werkplannen uit en zijn verantwoordelijk voor het rooster.