Onze partners


De Zorgfabriek

De Zorgfabriek is in het kort een uitzend- en detacheringsorganisatie voor iedereen die in de zorg aan de slag wil. Zij zijn gespecialiseerd in het werken met young professionals die zoekende óf nieuw zijn op de arbeidsmarkt. De talentcoördinatoren begeleiden bijvoorbeeld pas afgestudeerden in hun zoektocht naar een startersfunctie of meer ervaren medewerkers die een overstap willen maken.

Alle Zorgfabriekers hebben zelf ook in de zorg gewerkt, hierdoor hebben zij een goed beeld van de mogelijkheden voor jou en kunnen zij samen met jou bespreken welke functies bij je passen. Daarnaast bieden ze workshops, trainingen en werkbegeleiding aan medewerkers die hier behoefte aan hebben. Zo kun jij je optimaal ontwikkelen als zorgprofessional!

De samenwerking met Inzowijs ziet er als volgt uit: als je naast je werk voor Inzowijs ook met andere doelgroepen of in een andere setting ervaring op wilt doen, kun je bij De Zorgfabriek terecht voor een flexibele bijbaan. Als je (bijna) afgestudeerd bent, kun je via De Zorgfabriek aan de slag in een gave startersfunctie en een vliegende start maken op de arbeidsmarkt.

Zo vormen we samen een mooie springplank voor jouw toekomst!

Scholen/samenwerkingsverbanden

Inzowijs biedt al jaren begeleiding aan kinderen op school. Vanuit het samenwerkingsverband krijgt een leerling die extra zorg nodig heeft een zorgarrangement. Dit arrangement kan de school inzetten bij Inzowijs door bijvoorbeeld een shadowbegeleider te vragen.

Wij werken met heel veel scholen samen. Soms alleen voor ad-hoc vragen, maar vaker is Inzowijs partner bij de uitvoering van zorgarrangementen. Voor medewerkers is het erg leuk om op een school te werken. De leerkracht bepaalt het onderwijsprogramma en de begeleider werkt met de leerling om de instructie beter op te pakken, de sociale redzaamheid te vergroten of bepaalde schoolse vaardigheden aan te leren. Door onze samenwerkingen met scholen hebben al veel leerlingen het toch (net) gered in het onderwijs!

Schoolproject Alkmaar

Inzowijs biedt sinds 2017 schoolbegeleiding aan leerlingen in Alkmaar en omgeving. Vanuit onze lokale vestiging zorgen wij ervoor dat kinderen die het nodig hebben extra ondersteuning krijgen in de klas. We hebben een overeenkomst met de stichtingen Tabijn en Allente (opvang) en werken ook nauw samen met andere scholen. Benieuwd?

Haven71

Sinds 2017 werkt Inzowijs nauw samen met de SO-locatie van de Leo Kannerschool in Oegstgeest. Zij verzorgen onderwijs aan leerlingen met een autismespectrumstoornis van ongeveer 4 tot 13 jaar. Wegens het succes van 'Haven71' is een jaar later een tweede project gestart op het Leo Kanner College. Benieuwd? Lees er op onze website meer over.