SKJ-informatiebijeenkomst

Denk jij na over jouw (toekomstige) SKJ-registratie? Tijdens deze informatiebijeenkomst leer je wat de registratie inhoudt, wie zich kan registreren en waarom het belangrijk is voor jou als jeugdprofessional. Bovendien is het een moment om in contact te komen en te sparren met collega’s.

De inhoud

Waarom wil je een SKJ-registratie halen? Als jeugdzorgmedewerker draag je veel verantwoordelijkheid. In de Jeugdwet staat daarom beschreven dat professionals bepaalde werkzaamheden alleen mogen uitvoeren als zij geregistreerd zijn in het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Hiermee laat je aan cliënten en opdrachtgevers zien dat jij de kennis en vaardigheden hebt om de juiste hulp te bieden in complexe situaties. Bovendien laat je zien dat je continu blijft werken aan jouw vakbekwaamheid.

Wat er aan bod komt...

Door het uitwisselen van informatie en het bespreken van jouw vragen, leer je:

  • wat de registratie inhoudt;
  • waarom het belangrijk is;
  • hoe jij je registreert;
  • wat de herregistratie inhoudt;
  • waar je meer informatie kunt vinden.

Voor wie?

Voor alle begeleiders van Inzowijs die meer informatie willen over de SKJ-registratie.

Trainers

Opleidingscoördinatoren Ismay Heijerman en Franca Lieffering-van Eck.

Goed om te weten

Wij hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, vol = vol. Wij streven ernaar binnen één week je aanmelding via de mail te bevestigen. Indien je onverhoopt niet kan deelnemen aan de training horen wij dit graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk één week voorafgaand aan de training via opleiding@inzowijs.nl.


Meld je aan!


*Lees hier onze privacyverklaring.