Inzowijs als springplank


Werken bij Inzowijs is werken aan jouw toekomst binnen de hulpverlening. Of je nu al afgestudeerd bent of nog middenin je studie zit: wij hebben plek voor elke jonge zorgprofessional.

Natuurlijk groei jij als begeleider door het doelgericht werken met de kinderen en jongeren en ervaringen die je daarbuiten opdoet. Wij vinden het belangrijk om deze groei in de gaten te houden en jou daarin te ondersteunen. Daarom nodigen wij je jaarlijks bij ons op kantoor uit voor een ontwikkelgesprek. Voorafgaand aan dit gesprek vul je een leerdocument in. 

Trainingen

Naast het bespreken van jouw ontwikkeling zijn wij ook benieuwd naar ervaringen die je buiten het werken bij Inzowijs hebt opgedaan. Denk aan een stage, andere werkervaring, een training of cursus. Ook bij WIJS (onderdeel van Inzowijs) kun jij het gehele jaar interessante trainingen volgen. Er zijn zowel verplichte als vrijblijvende trainingen waarvoor je je kunt aanmelden via de website. Naast het feit dat deze jouw begeleiding ten goede komen, staan ze ook nog eens hartstikke goed op je CV!

SKJ

Tijdens de begeleiding val jij onder de SKJ-registratie van je zorgcoördinator. Wist je dat het voor het werken met jeugdigen na je studie in veel gevallen verplicht is dat je zelf zo'n registratie hebt? Door dit tijdig te organiseren, werk je actief aan je toekomst en kun je Inzowijs als springplank gebruiken. In veel gevallen kunnen wij een werkgeversverklaring tekenen voor het indienen van jouw registratie.

LinkedIn

Benieuwd waar begeleiders van Inzowijs zoal na of naast hun begeleiding aan de slag zijn gegaan? Op LinkedIn hebben wij een groep voor (ex-)medewerkers van Inzowijs. Doel van deze groep is netwerken en met elkaar in contact blijven. Daarnaast verspreiden wij in deze groep vacatures van onszelf, De Zorgfabriek, en van organisaties waarmee wij samenwerken. Je kunt je voor deze groep aanmelden als je zoekt op ‘Begeleiders en alumni Inzowijs’. 

Vragen?

Voor al je vragen rondom het scholingsaanbod en de SKJ-registratie kun je terecht bij onze opleidingscoördinatoren Franca Lieffering-van Eck en Liselotte Cassee via het e-mailadres opleiding@inzowijs.nl