Hoe doet hij/zij het?


Melissa van Rossum

Bij Inzowijs kun je aan de slag in de thuissituatie, maar ook op school of op de groep. Wat is het verschil en hoe bereid je de begeleiding voor? Op deze pagina de antwoorden van: zorgcoördinator én voormalig groepsbegeleider Melissa van Rossum. Lees meer interviews van (oud-)begeleiders.

Lees meer »

Erica Coelho

Bij Inzowijs kun je aan de slag in de thuissituatie, maar ook op school of op de groep. Wat is het verschil en hoe bereid je de begeleiding voor? Op deze pagina de antwoorden van: schoolbegeleider Erica Coelho. Lees meer interviews van (oud-)begeleiders.

Lees meer »

Dennis van der Meeren

Bij Inzowijs kun je aan de slag in de thuissituatie, maar ook op school of op een (zorg)groep. Wat is het verschil en hoe bereid je de begeleiding voor? Op deze pagina de antwoorden van: Perron71-begeleider Dennis van der Meeren. Lees meer interviews van (oud-)begeleiders.

Lees meer »

Femke van de Ende

Bij Inzowijs kun je begeleiden in de thuissituatie, maar ook op school of op de groep. Wat is het verschil en hoe bereid je de begeleiding voor? Op deze pagina de antwoorden van: Femke van de Ende, begeleider in de Haven. Lees meer interviews van (oud-)begeleiders.

Lees meer »

Amber Dalhuizen

Bij Inzowijs kun je begeleiden in de thuissituatie, maar ook op school of op de groep. Wat is het verschil en hoe bereid je de begeleiding voor? Op deze pagina de antwoorden van: Amber Dalhuizen, begeleider op school. Lees meer interviews van (oud-)begeleiders.

Lees meer »

Melissa van de Langkruis

Bij Inzowijs kun je begeleiden in de thuissituatie, maar ook op school of op de groep. Wat is het verschil en hoe bereid je de begeleiding voor? Op deze pagina de antwoorden van: Melissa van de Langkruis, begeleider op de groep. Lees meer interviews van (oud-)begeleiders.

Lees meer »

Boy Hamaker

Bij Inzowijs kun je begeleiden in de thuissituatie, maar ook op school of op de groep. Wat is het verschil en hoe bereid je de begeleiding voor? Op deze pagina een interview met Boy Hamaker, begeleider in de thuissituatie. Lees meer interviews van (oud-)begeleiders.

Lees meer »